محل تبلیغات شما

لینک شکسته و تاثیر آن بر سئوی سایت

لینک شکسته و تاثیر آن بر سئوی سایت

لینک های شکسته ، پیوند هایی به ظاهر خنثی می باشند که در یک بازه زمانی خاص عمل می کردند اما در حال حاضر به هر دلیلی باز نمی شوند و با کلیک بر روی این لینک ها به صفحه ای بی محتوا منتقل می شوید.خطاهای 403 و 404 از انواع لینک های شکسته می باشند.

 

انواع لینک های شکسته

 

1. لینک شکسته داخلی

با کلیک بر روی یک لینک از سایت ، به صفحه ای در همان سایت منتقل می شوید.در صورتی که انتقال با خطا مواجه شود ، این لینک شکسته داخلی محسوب می شود.

2. لینک شکسته خارجی

بعضی لینک ها عامل انتقال کاربر به صفحه ای در خارج از سایت فعلی می باشد ، حال اگر کاربر پس از کلیک بر روی پیوند به صفحه مد نظر نرسد ، لینک شکسته خارجی بشمار می رود.

 

لینک شکسته بلای جان سئوی سایت

لینک ها کاربران را به صفحات جدید منتقل می کنند.پیوند های شکسته در صورت وجود مشکلاتی نظیر کندی سرور میزبان ، عدم دقت در نوشتن ، خطا( Syntax Error ) و لینک نادرست ایجاد می شوند.به عبارتی دیگر اگر صفحه هدف از دسترس خارج شود و یا از بین برود ، لینک شکسته بوجود می آید. اگرچه لینک ها را به عنوان موارد موثر در کیفیت سایت در نظر می گیرند اما همین پیوند ها می توانند روزی دردسر ساز شوند.
تمام هم و غم گوگل این است که کاربرانش دچار مشکل نشده و آنها را به منابع مد نظرشان برساند . هنگامی که موتور های جست و جو ، سایت را می پیمایند ، در صورت برخورد به یک لینک شکسته به بن بست می رسند و در نتیجه ، این مشکل را ضعف در دسترسی به سایت قلمداد می کنند.این مشکل به مرور زمان گوگل را آگاه می سازد و تاثیر منفی بر روی سئو می گذارد.
هر لینک شکسته برابر با یک امتیاز منفی برای سایت می باشد پس مسلما سایت نباید دارای هیچگونه لینک شکسته ای باشد. لینک های شکسته ربات های گوگل را کاملا گیج می کنند و خزنده هایش را سرکار می گذارند اما نه برای همیشه.به مرور زمان ، لینک های شکسته کار خود را می کنند و سئوی سایت را هدف قرار می دهند. با آگاه شدن گوگل مشکلاتی نظیر کم شدن اعتبار سایت ، عدم رضایت کاربران ، تضعیف سئوی سایت به همراه افت رتبه آن دامن گیر سایت خواهد شد.

 

رایج ترین دلایل به وجود آمدن لینک شکسته

 مشکلات فنی
 محتوای قدیمی
 بخش های محذوف (دسته بندی یا پست پاک شده)
 عدم دقت در نوشتن پیوند
 تغییر CMS سایت
 افزودن صفحات
 تغییر دامنه

پس نباید دست روی دست گذاشت تا به سئوی سایت لطمه بخورد اما چگونه؟

 

نحوه پیداکردن لینک های شکسته سایت

روش های بسیاری برای یافتن پیوندهای شکسته موجود می باشد که شامل Google Webmaster Tools ، افزونه وردپرسی Broken Link Checker و سایت های یافتن آنلاین دیگر می باشند. اگرچه این روش ها متفاوت می باشند ، اما وبمستر تو بهترین انتخاب برای رفع ایرادات سایت است.

 

آموزش استفاده از Google Webmaster Tools و حل مشکل لینک های شکسته

برای استفاده از ابزار مورد نظر ابتدا می بایست وارد سایت Google Webmaster Tools شد. در مرحله بعد سایت برای ابزار تعریف می شود. برای پیداکردن لینک های شکسته می توان با رفتن به قسمت Crawl >>> Crawl Error تمامی لینک های مشکل دار و شکسته را مشاهده کرد.
حال باید وضعیت لینک ها بررسی شود ؛ کدام لینک ها بایستی حذف شوند و کدام لینک ها نیاز به اصلاح دارند. در صورتی که لینکی به عنوان جایگزین در اختیار دارید آن را با لینک شکسته عوض کنید اما اگر صفحه ای نداشتید که از آن استفاده کنید ، می توانید لینک های شکسته را پاک کنید.

 

آموزش استفاده از افزونه Broken line checker

پس از نصب افزونه ، از پیشخوان وردپرس به منوی ابزارها >> پیوند های شکسته ، بروید.در این صفحه فهرستی کامل از پیوندهای موجود در سایت همراه با لینک های شکسته قابل مشاهده می باشند. در این قسمت به راحتی می توانید لینک های شکسته را حذف ، فعال یا آدرسش را بروزرسانی کنید.

برای خرید و استفاده از خدمات سئوی وبسایت کلیک نمایید

 

لینک شکسته و تاثیر آن بر سئوی سایت

لینک شکسته و تاثیر آن بر سئوی سایت

لینک شکسته و تاثیر آن بر سئوی سایت

لینک شکسته و تاثیر آن بر سئوی سایت

طرز تهیه کرم موکا

بازاریابی اینترنتی کسب و کارهای کوچک

کاربرد کلسیم کلراید

لینک ,شکسته ,، ,سایت ,های ,سئوی ,لینک شکسته ,های شکسته ,لینک های ,و تاثیر ,لینک ها ,سئوی سایتلینک شکسته ,google webmaster tools

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی آیت الله مرعشی نجفی